Back to All Events

Tre Brør Kafé Voss, Norway

Konsert Stephen K. Morris USA

with John Reeve accompaniment

Wednesday, May 1st, 2019

8:00 PM

Tre Brør Kafé og Bar

Vangsgata 28, Voss, Norway

Tickets: https://tikkio.com/tickets/8523-singersongwriter-stephen-k-morris-usa-texas

singer/songwriter, og en meget god storyteller. Stephen tar sitt publikum med på en reise rundt i Texas på en lun, fin og humoristisk måte. Fra “County Fairs” og “Kissing Booth” til “Tequila Driven Dreams”….

Stephen K. Morris (www.stephenkmorris.com) er født og oppvokst i en liten by nord i Texas, Iowa Park. Han lærte å spille saksofon på skolen, men på college tok han opp gitaren og begynte å skrive sanger. Stephen har et humoristisk skråblikk på livet som gjenspeiler seg i tekstene.

Stephen K. Morris radioshow har sitt eget radio program på The Texas Rebel Radio. I programmet «THE OUTSIDER» Songwriter Spotlight Series inviterer Stephen andre singer/songwriter, fra forskjellige steder i USA, til en uformell prat om artisten og hans/hennes musikk. Radio programmet tas opp som en live konsert opptak med publikum til stede. https://soundcloud.com/stephen-k-morris
I 2013 ga han ut sitt første album «Borrowed Times». Der tok han steget fullt ut med egen poesi og sound. Med sitt nye album «The Husslers Fool» i bagasjen, legger Stephen K. Morris nå ut på sin første Europa Tour.  

Stephen er en ekte Texas singer/songwriter/storyteller og han leverer fra hjertet til sitt publikum, og formidler sin poesi og musikk på utrolig fin måte.